Ramona Solé i Rafa Melero convidats de l’Ateneu Golmesenc a la tertúlia sobre novel·la negra

La convocatòria literària que porta per títol Com es construeix la novel·la negra que tindrà lloc a la sala doctor Baiget del Centre Cívic a partir de dos quarts de set de la tarda
Ramona Solé i Rafa Melero en la tertúlia a Golmés ©Territoriscat
photo_camera Ramona Solé i Rafa Melero en la tertúlia a Golmés ©Territoriscat

A portes de commemorar la primera dècada l’Ateneu Golmesenc ha organitzat per aquest dissabte una tertúlia literària sobre novel·la negra amb els escriptors Ramona Solé i Rafa Melero. La convocatòria literària que porta per títol Com es construeix la novel·la negra que tindrà lloc a la sala doctor Baiget del Centre Cívic a partir de dos quarts de set de la tarda.

Ramona Solé és la creadora del bloc literari ‘Tumateix llibres’, coordinadora del grup de lectura de la Biblioteca Pública de Lleida i organitzadora del festival ‘Les Borges Negres’. A més, és autora de les novel·les negres ‘Quaderns’, ‘Instint de supervivència’ i ‘Bisturí’ i autora del llibre juvenil ‘Quan la boira et cobreixi’.

Rafa Melero, subinspector dels Mossos d’Esquadra, ha desenvolupat la seva trajectòria professional dins la policia judicial, en grups com el d’Homicidis, Salut Pública o Delictes contra el Patrimoni. Així mateix, ha publicat les novel·les ‘La penitència de l’alfil’, ‘La ira del Fènix’, ‘Ful’, ‘El secreto está en Sasha’ i ‘Efecto Colateral’.

Novè aniversari de l’Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu novè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Amb els seus nou anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura

Comentaris