L’Autotrac de Mollerussa tanca portes amb 14.000 visitants

Balanç positiu del certamen dedicat al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària

Fira Autotrac de Mollerussa, aquest diumenge - Foto: Fira de Mollerussa
photo_camera La fira Autotrac de Mollerussa, aquest diumenge - Foto: Fira de Mollerussa

La 32a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial, va tancar la tarda de diumenge les seves portes amb un balanç positiu i satisfets per la recuperació de la convocatòria firal després del parèntesi pandèmic, segons va assenyalar el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, qui va destacar que “la majoria dels expositors han valorat globalment la fira com a bé o molt bé”. 

Basant-se en les enquestes realitzades a les firmes participants, el director va detallar també que el 80% dels expositors d’enguany han manifestat la seva intenció de tornar en la següent convocatòria

D’altra banda, pel que fa al nombre de visitants, Xavier Roure va indicar que es calcula que van passar pel Recinte Firal, des de divendres fins diumenge, uns 14.000 visitants.

En el marc de la fira, encara falta celebrar el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe, que es portarà a terme davant del notari. El premi que té com a objectiu incentivar el tancament de les vendes in situ i està patrocinat per l’ens firal i els expositors. 

L’edició d’enguany de l’Autotrac va obrir divendres dia 8 amb 21 expositors, dels quals la majoria (17) corresponien al sector automobilístic, amb una làmina expositiva de 350 vehicles i amb una gran gamma de preus que oscil·lava entre els 1.950 i els 82.000 euros. 

L’Autotrac és la primera de les dues fires que organitza de forma anual Fira de Mollerussa adreçades al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial; l'altra és l’Autotardor, que té lloc al mes d’octubre. 
 

Comentaris