L'Ida de Bell-lloc organitza aquest novembre el cicle 'Dijous emprenedors'

Les jornades són gratuïtes i se centraran en temes com el model de negoci, l'habilitat comunicativa o la gestió de conflictes

Incubadora empreses Jornades
photo_camera Jornada organitzada per l'Ida amb una gran assistència

Cartell ida textoLa Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica (IDA) de Bell-lloc d’Urgell, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el CEEI Lleida, han organitzat les V Jornades d'Emprenedoria Dijous EmprenedorsLes sessions es desenvoluparan els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre de les 19 a les 21 hores.

Les jornades són gratuïtes i són finançades pel fons Social Europeu dins el programa de la Generalitat Catalunya Emprèn. La iniciativa està adreçada a qualsevol persona que l’interessi el sector empresarial i l’emprenedoria, que vulguin millorar o tirar endavant  una empresa o negoci. Les inscripcions s'han de realitzar on-line a l’adreça http://www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris.

La ponència inaugural el dijous 5 de novembre porta per títol Definició del model de negoci (Mètode Canvas) i estarà conduïda per Salvador Pifarré, tècnic empresarial de GLOBALleida.

La sessió del dijous 12 serà Posicionament empresarial, i l'impartirà German Rosell, emprenedor i soci consultor de Soluttio, soci fundador de Twicver i Ebuntu.

L'Habilitat comunicativa serà el tema de la jornada del dijous dia 19 i anirà a càrrec de Jordi Cabestany, professor, llicenciat el ADE i Trainer de Dale Carnegie.

Per últim, el dia 26 de novembre la ponència portarà per títol Gestió de conflictes, escolta('t) per trobar solucions, amb Marco Yagüe, consultor i emprenedor de sinergies.net.

Comentaris