La Setmana Cultural de l’INS La Serra ret homenatge a la figura de Manuel de Pedrolo

Manuel de Pedrolo, homenatjat en la setmana cultural del INS La Serra
photo_camera Manuel de Pedrolo, homenatjat en la setmana cultural del INS La Serra

L’Institut La Serra de Mollerussa ha organitzat del 20 al 27 d’abril una setmana cultural que tindrà com a eix la figura de l’escriptor segarrenc Manuel de Pedrolo. Aprofitant el centenari del seu naixement, el professorat de l’institut ha preparat un conjunt d’activitats per difondre l’obra de l’autor entre els alumnes.

Les activitats s’han iniciat avui amb un concert del cantautor Cesk Freixas, dedicat a Pedrolo i seguiran amb les conferències La narrativa de Manuel de Pedrolo, a càrrec del catedràtic Josep Camps, i Qui era Manuel de Pedrolo? a càrrec de la filla de l’escriptor, Adelais de Pedrolo.

A més d’aquestes activitats al centre, l’Institut La Serra té prevista una visita a diferents indrets propers a l’autor com L’Aranyó, població natal de Pedrolo; Concabella, on es troba l’Espai Pedrolo amb l’exposició permanent Pedrolo, més enllà dels límits i Tàrrega, per visitar els espais que van servir d’inspiració a l’autor.

L’edifici escolar s’ha convertit en un reflex de Manuel de Pedrolo amb el poema Comiat que dóna la benvinguda als alumnes, juntament amb citacions i aforismes pedrolians.

Comentaris