L'Ajuntament de Linyola convoca un concurs per dissenyar un logotip corporatiu

ajuntament linyola inteior
photo_camera El consistori vol trobar una imatge del consistori que representi gràficament el municipi

L’Ajuntament de Linyola busca un logotip representatiu destinat a ser la imatge del consistori i que pugui ser utilitzat en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etcètera, que realitza el consistori.

El concurs està obert a tothom, major d’edat, que desitgi participar-hi i s'aconsella fer servir colors que siguin fàcilment traslladables a escala de grisos, per tal que el logotip pugui ser utilitzat tant en color com en blanc i negre. Cada concursant podrà presentar fins a tres propostes, anant acompanyades cadascuna d'elles del seu respectiu pseudònim, per garantir absoluta objectivitat per part del jurat.

El guanyador s'emportarà 600 euros en metàl·lic, mentre que el segon i el tercer obtindran vals de compres per a comerços locals

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que el que pretén aquest concurs és trobar una imatge que representi el consistori i alhora sigui significativa del municipi, de manera que la gent quan la vegi, interpreti que és de Linyola. “El fet que les persones que es presentin ho hagin de fer sota un pseudònim, és per garantir la total objectivitat del jurat, així si no es coneixen els noms reals dels participants, no es podrà dir que el jurat és parcial”, explica Mases. Les imatges hauran de ser dibuixos, no fotografies.

El jurat estarà format per regidors i representants d’entitats i associacions locals. “Hi haurà tres premis, el primer de 600 euros en metàl·lic, i el segon i tercer que seran vals de compres a comerços locals de Linyola”, descriu l’alcalde. Les bases del concurs es publicaran aquesta setmana a la pàgina web de l’Ajuntament, mentre que es podran presentar dibuixos fins al 31 de gener. Els guanyadors es coneixeran durant el mes de febrer.

Comentaris