L'Ajuntament de Mollerussa impulsa un estiu ple d'activitats per als més joves

Amb més de 80 participant setmanals als tallers, L'Estiu XL, la novetat d'enguany, promou l'esperit crític i el cooperativisme entre els més joves
Activitat per als més petits del taller d'estiu de Mollerussa. Foto: Oriol Almacellas
photo_camera Activitat per als més petits del taller d'estiu de Mollerussa. Foto: Oriol Almacellas

L'Ajuntament de Mollerussa, a través de la regidoria de Joventut, ha posat en marxa una sèrie d'activitats de lleure que cada setmana acullen més de 80 infants. Aquestes activitats, que també faciliten la conciliació familiar, inclouen novetats destacables com l'Estiu XL, destinat a nens i nenes des de quart de primària fins a segon d'ESO.

L'Estiu XL, una de les novetats més importants d'enguany, ofereix activitats específiques per fomentar l'esperit crític i el treball cooperatiu, i es realitza al Pavelló Firal. Aquesta iniciativa complementa altres programes com el Casalet, dirigit a infants d'Educació Infantil, i el Casalot, per a nens i nenes de primer a tercer de primària, que es duen a terme a l'escola Ignasi Peraire.

Aquest dimarts, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb la regidora de Joventut, Raquel Pueyo, i el director de Quàlia, Lluís Nadal, han visitat els participants per presentar la filosofia d'aquestes activitats de lleure. Els ha acompanyat Natàlia Fernández, coordinadora dels tallers.

Activitat del taller d'estiu de Mollerussa. Foto: Oriol Almacellas
Activitat del taller d'estiu de Mollerussa. Foto: Oriol Almacellas

L'Estiu XL se centra en activitats com jocs cooperatius, reptes grupals, dinàmiques de grup i sortides per descobrir l'entorn a peu o amb bicicleta. L'objectiu és treballar valors com el respecte, la inclusió i la consciència ambiental. Pel que fa al Casalet i al Casalot, amb l'eix temàtic "Anem de gira", els infants gaudeixen del lleure tot formant part d'una banda de música imaginària que ha de combatre l'actitud hostil del personatge Mr. Xst, a qui no li agrada la música.

El preu de participació és de 44 euros per setmana, amb descomptes del 5% per a famílies nombroses o monoparentals, així com per a un segon germà inscrit la mateixa setmana. L'horari de les activitats és de 9 a 13:30 h, amb servei d'acollida des de les 8:30 h sense cost addicional. Les preinscripcions es poden fer a través dels webs www.mollerussa.cat o www.lleurequalia.cat, recordant que cal formalitzar-les com a màxim el dimecres de la setmana anterior a l'inici de l'activitat.

Comentaris