Mollerussa acull aquest estiu un Cap de treball que rehabilitarà Cal Duch

Hi participaran 12 joves d’arreu de Catalunya que també hauran d'elaborar un projecte artístic i cultural al voltant de la llegenda del personatge del bandoler Lo Parrot, en col·laboració amb el Casal Popular l’Arreu i el Centre d’Estudis del Pla d’Urgell Mascançà
Arxiu de l'edifici de Cal Duch de Mollerussa
photo_camera Arxiu de l'edifici de Cal Duch de Mollerussa

Rehabilitar i adaptar una part de l'edifici de Cal Duch com a espai de trobada per a joves de 14 a 17 anys amb inquietuds artístiques i educatives, serà un dels objectius del camp de treball que ha organitzat la Generalitat des de la Direcció General de Joventut, a Mollerussa i que tindrà lloc de l'11 al 25 de juliol.

Els participants són dotze joves procedents de diferents punts de Catalunya que aprofitaran l'estada a la capital del Pla d'Urgell per conèixer una de les seves llegendes més curioses: la del bandoler Lo Parrot, una iniciativa que es durà a terme en col·laboració amb el Casal Popular L'Arreu i el Centre de Recerques Mascançà.

Participants en l'Escape Room Lo Parrot - el Bandoler, a Mollerussa 1Així mateix, el camp de treball comptarà amb un tercer objectiu: rehabilitar i adequar les rutes saludables del municipi, com és el cas de la zona de la banqueta del Canal. Aquesta activitat està organitzada per la Generalitat i els joves s'allotjaran al pavelló firal, que complirà totes les mesures de prevenció davant de la COVID-19.

Carrer de la Vilaclosa MollerussaEls participants inscrits en aquesta experiència coincidiran també durant uns dies amb els deu adolescents que participaran a partir de dilluns vinent i fins al dia 17 de juliol en el camp de treball local, organitzat a través de la regidoria de Joventut amb la coordinació de Quàlia, amb l'objectiu de sanejar les façanes i millorar l'estètica del carrer de la Vilaclosa. En aquest cas, el format és diürn i tan sols en horari de matí.

Comentaris