L'Autotardor de Mollerussa compleix les previsions i arriba al centenar de vendes

DSC01460
photo_camera La 26 edició de la Fira Autotardor s'ha pogut celebrar amb un 100% d'aforament - Foto: Marina Pallàs Barta

La fira Autotardor de Mollerussa de venda d'automòbils d'ocasió i maquinària agrícola i industrial va tancar aquest diumenge a la tarda amb la satisfacció de Fira de Mollerussa d'haver complert les previsions i haver assolit el centenar de cotxes venuts. Xavier Roure, director de l'ens firal, va fer balanç de la fira i va assegurar que la xifra final de vendes i el volum de negoci assolit es coneixeran en les pròximes setmanes, durant les quals també es farà sorteig del premi de 3.000 euros entre tots els compradors d’un automòbil en el marc de la fira. 

La fira s'ha celebrat durant tot el cap de setmana i, després de suspendre's l'any passat a causa de la pandèmia, la seva reobertura ha significat la celebració de la primera fira de vehicle usat al 100% d'aforament

Autotardor ha comptat en aquesta edició amb una làmina positiva de 400 vehicles, 24 expositors i una gamma de venda molt àmplai que anava dels 1.900 als 66.900 euros.

La 26 edició de la Fira Autotardor s'ha pogut celebrar amb un 100% d'aforament - Foto: Marina Pallàs Barta

El certamen va ser inaugurat el divendres pel president de la Diputació, Joan Talarn, qui va destacar la importància de la represa de la fira pel moviment que implica no només a escala econòmica sinó també social. L'alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, va mostrar-se molt agraït amb la Diputació de Lleida per la seva implicació anual en la fira a través del seu conveni anual, ja que és l'única institució supramunicipal, va destacar, que dona suport a la celebració de la fira, un esdeveniment que l'alcalde veu com una de les majors cartes de presentació i de promoció econòmica de la plana de Lleida.

Segons les enquestes realitzades, pel que fa als expositors, el 74% de les firmes participants han valorat globalment el certamen com a "bé o molt bé" i el 96% han mostrat la seva predisposició per tornar en a participar en la pròxima edició

Aquest és el tercer certamen anual dedicat al sector automobilístic que organitza Fira de Mollerussa en el seu calendari habitual, després de la Fira de Sant Josep –que enguany es va celebrar al juny en lloc del març com és habitual per superar la incertesa davant la pandèmia– i l’Autotrac, certamen que enguany no va poder celebrar-se davant la situació sanitària.

La 26 edició de la Fira Autotardor s'ha pogut celebrar amb un 100% d'aforament - Foto: Marina Pallàs Barta

En aquest sentit, la 26a edició de l’Autotardor ha suposat la recuperació en el calendari de les fires d’ocasió després de dos anys. 

Els certàmens de la capital del Pla d’Urgell tenen la seva pròxima cita amb la 14a edició de l'esperat Saló Mollerussa Lan Party, al novembre

Comentaris