Witon Investments amplia superfície en el polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc

La companyia Witon Investments, dedicada a serveis logístics de venda per internet preveu invertir 2 milions d'euros i crear 30 llocs de treball
Vista de la superfície ocupada en el polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc
photo_camera Vista de la superfície ocupada en el polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc

L'Institut Català del Sòl, Incasòl, i l'empresa Witon Investments han formalitzat la compravenda d'una nova parcel·la en el polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc. El terreny té una superfície d'11.827 m2 i s'afegeix a la parcel·la d'11.660 metres quadrats que la companyia va comprar ara fa dos anys i on ja ha començat a construir les seves noves instal·lacions. L'empresa de serveis logístics de venda per internet preveu fer-hi una inversió de 2 milions d'euros i crear 30 nous llocs de treball.

Polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-lllocEl polígon Vinyes del Mig té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació del tren d’alta velocitat i l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Comentaris