L'explosió d'una bombona destrossa un edifici deshabitat a Torregrossa

La bombona va esclatar en el pati interior de la casa i va fer caure una paret  i  el  sostre  del  magatzem  adjacent d’uns  50  metres  quadrats  aproximadament
Els Bombers inspeccionen l'edifici sinistrat a Torregrossa ©Bombers
photo_camera Els Bombers inspeccionen l'edifici sinistrat a Torregrossa ©Bombers

L'explosió d'una bombona de càmping gas aquest dissabte al migdia va causar importants danys estructurals en un edifici deshabitat a Torregrossa. Un veí del municipi del Pla d'Urgell va alertar als Bombers després de sentir una forta explosió que l'hi va trencar alguns vidres del seu habitatge. Al lloc del sinistre van arribar cinc dotacions de Bombers.

La bombona va esclatar en el pati interior de la casa i va fer caure una paret  i  el  sostre  del  magatzem  adjacent d’uns  50  metres  quadrats  aproximadament. El sinistre va causar danys  estructurals,  ja  que  es  va  enfonsar  la  coberta, part de la façana i el forjat de la  primera  planta.  També  es  van  trencar  tots  els  vidres,  però  com  estava abandonat no va haver ferit.

Així i tot, es va extreure una  cornisa  que  amenaçava  en  caure, per precaució.  Segons fons dels Bombers, queda pendent un arquitecte, faci una valoració professional. Per una  altra  banda,  la  casa  del  costat  sí  que  està  habitada,  encara  que  no  hi  havia  ningú  en  el  moment dels fets. L’explosió va trencar  alguns  envans,  però  segons fonts dels bombers, com un envà no és estructural, no perilla l’estructura de l’habitatge.

Comentaris