Linyola adjudica la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol

Amb aquesta actuació s'alinearà la superfície actual del camp de futbol, amb la qual cosa, al marge de desplaçar la superfície de joc es recuperen al voltant de 250 metres quadrats de superfície, que el consistori reservarà per a poder instal·lar nous equipaments esportius

Camp de futbol Linyola
photo_camera Partit en el camp de futbol de Linyola

L'Ajuntament de Linyola ha hagut de superar un llarg procés de selecció per adjudicar el projecte d'instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol, donat que es van presentar més de 13 empreses a la licitació. Finalment el passat dijous el consistori va adjudicar l'obra a l'empresa Sorigué per un pressupost de 410.000 euros. El projecte es completarà amb la reposició de part de la tanca del camp i la millora del perímetre del camp amb una zona pavimentada i nous espais verds, també es desplaçarà l'espai del camp.

Segons l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, amb aquesta actuació s'alinearà la superfície actual del camp de futbol, amb la qual cosa, al marge de desplaçar la superfície de joc es recuperen al voltant de 250 metres quadrats de superfície, que el consistori reservarà per a poder instal·lar nous equipaments esportius.

El primer equip del Club de Futbol Linyola haurà d'entrenar en els camps dels municipis pròxims de la comarca durant el període de quatre mesos que està previst que duraran les obres.

Comentaris