Linyola avança a dissabte la 9a Cursa del Caragol per motivar la participació en el referèndum de l'1-O

Linyola Cursa del Caragol interior
photo_camera Les curses infantils se celebraran el diumenge dia 15 d'octubre al matí

L'organització de la 9a Cursa del Caragol de Linyola ha decidit traslladar la cursa i caminada d'enguany a aquest dissabte dia 30 de setembre a la tarda, en lloc del primer diumenge d'octubre, com ha estat la tradició en les anteriors vuit edicions, per "motivar la participació en el referèndum de l’1 d’octubre" i que "tothom pugui anar a votar". Pel que fa a  les curses infantils, passaran a celebrar-se el diumenge 15 d’octubre al matí.

 Les curses infantils se celebraran el diumenge 15 d’octubre al matí

La cursa està organitzada pel Club Excursionista de Linyola en col·laboració amb l'Ajuntament. Com en altres anys, hi haurà dues curses, de 10 i 5 quilòmetres; una caminada popular de 7 quilòmetres, i les curses infantils. Pel que fa als recorreguts, la prova de 10 quilòmetres consta d'un 80% de camins de terra i un 20% d’asfalt, mentre que la cursa de 5 quilòmetres és d’un 70% de camí asfaltat i un 30% camí de terra. Al  quilòmetre 5 aproximadament de la cursa de 10 quilòmetres hi haurà un avituallament líquid i contenidors per llançar les ampolles.

La sortida i l’arribada d’ambdues serà al Carrer La Creueta de Linyola, al costat de la zona esportiva. 

L'alcalde de Linyola, Alex Mases, ha explicat que, a diferència de l’any anterior, en aquesta 2a edició de la cursa de 5 quilòmetres, hi haurà els mateixos premis i categories que la cursa de 10  quilòmetres. “També s’obsequiarà amb un pernil al club amb més inscrits comptant les dues curses, i tots els participants inscrits rebran a la recollida del dorsal, una motxilla esportiva juntament amb la bossa del corredor. Una vegada finalitzada la cursa se’ls hi donarà un entrepà calent i  beguda, a més d’entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels nostres col·laboradors”, descriu Mases. 

Durant la tarda del dissabte també es durà a terme la caminada popular, amb un recorregut de 7 quilòmetres dels quals un 80% és camí asfaltat i un 20% de terra. Aquesta és una prova no competitiva que no dóna lloc a premis, però sí que tindran la motxilla d'obsequi i el berenar calent, ha afegit Mases.

Pel que fa a les curses infantils, aquestes són gratuïtes però per  participar  tots  els nens i nenes hauran d'haver-hi fet la pertinent inscripció via club/escola i hauran de tenir tramitada la llicència del Consell Esportiu del Pla d’Urgell o de la seva corresponent temporada 2017/18. Les inscripcions estan obertes fins al mateix dia de la cursa.

Comentaris