Linyola finalitza l’obra d’impermeabilització del dipòsit d’aigua potable

Durant aquest període, el municipi ha disposat de subministrament, gràcies a la col·laboració de la Comunitat General de Regants i els responsables de la xarxa, que han dut a terme les derivacions necessàries per fer arribar l’aigua als veïns del municipi
Treballs d'impermeabilització en els diposits de Linyola
photo_camera Treballs d'impermeabilització en els diposits de Linyola

L’Ajuntament de Linyola obrirà en els pròxims dies l’abastament d’aigua de boca al municipi des de la planta de tractament, que ha estat tancada tres setmanes per dur a terme els treballs d’impermeabilització

Treballs d'impermeabilització en els diposits de LinyolaDurant aquest període, el municipi ha disposat de subministrament, gràcies a la col·laboració de la Comunitat General de Regants i els responsables de la xarxa, que han dut a terme les derivacions necessàries per fer arribar l’aigua als veïns del municipi. L’alcalde de Linyola, Àlex Mases ha agraït aquesta col·laboració dels regants.

L'ajuntament de Linyola es va veure obligat, de dur a terme aquesta actuació per culpa de la gran quantitat de filtracions d'aigua conseqüència del mal estat de formigó de la base de la bassa dels dipòsits. Les filtracions havien sigut considerables fins al punt que en algunes ocasions, després de les tanques del Canal d'Urgell, el municipi havia tingut dificultats en l'abastament. La impermeabilització permetrà mantenir els 35.000 metres cúbics de capacitat de les bases, per l'abastament del municipi. 

La millora de l’equipament s’ha completat amb la instal·lació d’equips de gestió a distància que permetran el control dels equipaments des del municipi, ja que la planta es troba a nou quilòmetres. L'actuació ha tingut un cost de 90.000 euros, una xifra que es finançarà amb una aportació de la Diputació de Lleida, i el 25% de fons municipals. 

Comentaris