La Policia Local denuncia dues persones per no llençar la brossa bé als contenidors després d’instal•lar 2 càmeres

L’Ajuntament va instal·lar la passada setmana una càmera fixa a la zona de les piscines i una de mòbil al carrer Arbeca per detectar infraccions

Càmera per controlar les àrees d'aportació de brossa a Mollerussa
photo_camera Càmera per controlar les àrees d'aportació de brossa a Mollerussa

La Policia Local de Mollerussa va denunciar el passat divendres dues persones per no llençar correctament la brossa als contenidors incomplint així l’ordenança municipal de Convivència Ciutadana. L’actuació arriba després de la col·locació de dues càmeres de seguretat que tenen com a finalitat detectar infractors per aquesta conducta incívica i que s’han situat una de forma fixa a la zona de les piscines i una altra de mòbil al carrer d’Arbeca.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ja va anunciar durant la xerrada anual Mollerussa, avui, que va fer a mitjans de setembre, que el consistori tenia com una de les prioritats lluitar contra les actuacions incíviques a la via pública, fent un especial incís en el tema de la neteja i la recollida de la brossa. Per aquest motiu, va explicar que s’instal·larien  dues càmeres de seguretat per poder fer el control, una fixa i una altra itinerant que s’aniria canviant de lloc a diferents punts de la ciutat on es detectés que no s’estava llençant correctament la brossa.

Aquestes dues càmeres han permès a la Policia Local, que en fa el control, posar dues denúncies a dos veïns per una infracció lleu i que suposa una multa de 100 euros en els dos casos. Si l’actuació incívica es repeteix, la infracció podria ser considerada greu i la multa podria ascendir a 750 euros, tal com recull l’ordenança. Val a dir que aquesta setmana també i aplicant la mateixa ordenança, la Policia Local ha denunciat un altre ciutadà per escopir en reiterades ocasions al carrer.

Comentaris