La Llar Terres de Ponent vol divulgar com és la quotidianitat sobre una cadira de rodes

Laura Sarri, Jon Jiménez i Cristina Puigventós, acompanyats de Maarc Solsona
photo_camera Laura Sarri, Jon Jiménez i Cristina Puigventós, acompanyats de Maarc Solsona

Usuaris de la Llar Terres de Ponent de Mollerussa impulsen el projecte Viure sobre rodes, una iniciativa que vol mostrar a la ciutadania com és el dia a dia d'una persona que ha de desplaçar-se en cadira de rodes. El projecte es desplegarà amb diferents accions com una exposició de fotografies, o xerrades i tallers en els instituts de la capital del Pla d'Urgell, per tal d'implicar a la població més jove.

Laura Sarri, Jon Jiménez i Cristina Puigventós, acompanyats de Maarc SolsonaLa primera de les actuacions s'inaugurarà el 8 d'octubre a les 7 de la tarda, es tracta de l'exposició del fotògraf d'Ivan Parra, la qual recull un seguit de retrats de persones que necessiten una cadira de rodes per desplaçar-se i les diferents situacions de la vida real en les que es poden trobar. La mostra es podrà visitar fins al 20 d'octubre al Museu de Vestits de Paper. Per cloure l'exposició el diumenge dia 20, tindrà lloc el debat Les capacitats emergents en un món global, que tindrà lloc al Teatre L'Amistat obert a tota la ciutadania.

Pel que fa al treball pedagògic de  la Llar Terres de Ponent de Mollerussa, tres dels organitzadors del projecte Laura Sarri, Jon Jiménez i Cristina Puigventós han explicat que ja han contactat amb els centres educatius de secundària de la ciutat perquè visitin aquesta exposició i participin de les càpsules vivencials que s'hi ha organitzat amb els protagonistes d'aquesta.

Comentaris