Lliuren els premis de la la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa

Lliuramet del premi de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa 3
photo_camera Lliuramet del premi de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa

Lliuramet del premi de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa 2Mollerussa Comercial i el Servei de Català del Pla d'Urgell van aprofitar la Diada de Sant Jordi d'aquest dimarts per dur a terme el lliurament dels premis als participants escolars i particulars en la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa. La convocatòria d'enguany estava dedicada a les endevinalles, la solució de les quals havien d'emplenar a la butlleta en format de mots encreuats, en un dels quinze establiments participants en la iniciativa cultural.

Lliuramet del premi de la gimcana lingüística pels comerços de MollerussaEls organitzadors han lliurat un premi de 50 molleuros a les escoles Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, les Arrels i el Carme, per invertir en material escolar, i s'ha fet un sorteig de vals de 25 molleuros entre els 398 alumnes de 5è de 6è que han participat en la gimcana.

Lliuramet del premi de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa 1La seu del Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha acollit el lliurament dels quatre premis de 25 molleuros, que s'han seleccionat entre el centenar de butlletes que han participat en la proposta cultural.

El Servei Comarcal de Català i Mollerussa Comercial ja rumien a quin aspecte de la llengua dedicaran la gimcana de la pròxima edició.

Comentaris