El manteniment de la via pública de Mollerussa enfronta a Marc Solsona i Joel Bastons

En cas de seguir així, Mollerussa deixarà de ser la capital del Pla de referència per ser una vila medieval, segons Bastons
Mal estat del pas de vianants a l'avinguda del Canal @veins
photo_camera Mal estat del pas de vianants a l'avinguda del Canal @veins

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i el portaveu del PSC van defensar criteris discrepants respecte a la manca d'inversió en el manteniment de la via pública de la ciutat, que necessita actuacions urgents en alguns punts localitzats segons reconeix la mateixa corporació, en el decurs de la sessió plenària del passat dijous. Una situació que per altra banda també han denunciat reiteradament col·lectius de veïns.

Segons l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona el consistori té previst invertir una partida de 100.000 euros per actuacions puntuals de millora del paviment i les voreres en algunes zones com l'avinguda del Canal obres de manteniment que permetran millorar la imatge de la ciutat i que es duran a terme aquest darrer trimestre de l'any. 'Una intervenció potent que continuarà el pròxim any', segons afirma Marc Solsona.

Mal estat del pas de vianants a l'avinguda del Canal @veinsAfirmacions que va contradir el portaveu socialista, Joel Baston  en considerar que l'equip de govern no havia utilitzat ni un euro de la partida pressupostària destinada al manteniment de la via pública. Bastons va especificar que en realitat la xifra de 100.000 euros a la que es referia l'alcalde, tenia dues partides de 50.000 euros, la primera destinada al manteniment  i reparació de voreres i carrers, i la segona a noves inversions d'obra en la via pública.

Solsona va reiterar les previsions del consistori, d'invertir els 100.000 euros en les actuacions en la via pública en els pròxims mesos, a preguntes de la premsa en roda de premsa aquest dimarts. I per la seva banda Bastons, el tornava a replicar en un article de premsa en el qual especificava que el consistori, tot i la bona voluntat, tan sols havia executat 10.000 euros per a la reparació de voreres i carres, i per altra banda cada dia que passava presenten més clots i esquerdes, amb el perill que això suposa per als vianants.

El portaveu socialista afegia que respecto a la segona partida de 50.000 euros, l'equip de govern no tan sols l'havia mantingut intacta, sinó que en el darrer Ple es va decidir resta-hi 15.000 euros per altres qüestions.

En cas de seguir així, Mollerussa deixarà de ser la capital del Pla de referència per ser una vila medieval, segons Bastons

Tenir cura de les persones i de les seves necessitats passa també perquè els veïns i veïnes de Mollerussa tinguin uns carrers i vials accessibles i en bon estat.

Manteniment en el carrer Vilacosa de Mollerussa @JosepAPérez

Manteniment de les obres del centre de Mollerussa

L’empresa Constructora de Calaf, que va dur a terme part de les obres que es van fer al centre de Mollerussa ha iniciat aquesta setmana treballs de reparació i manteniment a les places Major i de Manuel Bertrand així com als carrers de la Vilaclosa i de Jacint Verdaguer. Dilluns i dimarts es van dur a terme els treballs a la plaça Major i als carrers de la Vilaclosa i de Jacint Verdaguer mentre que a partir de dimecres a la tarda van treballar a la plaça de Manuel Bertrand, després del mercat setmanal. Els treballs consisteixen a netejar i refer les juntes del paviment, la neteja d’embornals i la reparació d’una part del terra malmès a la part adjacent a la plaça de l’Ajuntament.

Comentaris