La trajectòria de Marc Marzenit deixa bocabadats a alumnes i docents de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa

Marc Marzenit va ser seleccionat per la Fundació alemanya Karman per al projecte de beques de l'any 2020, un programa d'un any dissenyat per reunir 15 becaris, persones d'arreu del món seleccionats amb cura
Marc Marzenit en el plató de TV de l'escola Ignasi Peraire ©JosepAPérez
photo_camera Marc Marzenit en el plató de TV de l'escola Ignasi Peraire ©JosepAPérez

Tothom sol tenir aspiracions en la seva vida, però no tothom les té clares i programades com va demostrar el passat divendres el músic i productor mollerussenc Marc Marzenit, en la seva visita a l'escola Mestre Ignasi Peraire (MiP) de la capital del Pla d'Urgell. Segurament que una gran part dels estudiants de cinquè i sisè del centre educatiu no coneixien la trajectòria internacional del músic, però no va caldre... perquè amb la modèstia amb què Marzenit va explicar la seva trajectòria en van tenir prou per quedar bocabadats.

Karman Fellows 2020
Karman Fellows 2020

I amb tota modèstia Marc Marzenit va detallar que el seu plantejament professional va arribar al zenit, en el moment que la Fundació alemanya Karman el va seleccionar per al projecte de beques de l'any 2020. Un programa d'un any dissenyat per reunir 15 becaris seleccionats que tenen menys de 45 anys i han aconseguit èxits destacats a l'espai.

Es tracta de persones d'arreu del món seleccionat amb cura per enfortir les seves relacions mútues, reunir-se amb líders globals i configurar agendes comunes per impactar positivament l'espai

Aquesta ha sigut una de les fites més importants per a Marzenit; així i tot, no se'n va estar de començar el relat remarcant la seva passió per la música, les classes a l'escola municipal de Música de Mollerussa, el seu primer sintetitzador, el primer concert "cagat de por" al Centre Cultural. Va saltar a preparació superior en enginyeria de so, i tècniques musicals, una època en la qual "quant altres companys sortien de festa jo en quedava a estudiar i preparar les classes". El jove productor va insistir als estudiants de l'escola MiP en la necessitat de ser tenaços en els estudis i la preparació, si volien obtenir èxits en la vida professional i personal.

The Zero Gravity Band, una instal·lació immersiva de so i llum 360º de Marc Marzenir i Albert Barqué
The Zero Gravity Band, de Marc Marzenir i Albert Barqué

El productor va fer referència a les oportunitats que ha aconseguit fent bé la seva feina, com viatjar per tot el món o l'oportunitat de conèixer a altres professionals dels quals també ha après coses. La seva col·laboració amb el doctor en ciències cognitives, artista i investigador en Tecnologies Creatives i Art Digital, Arbert Barqué, també va formar part de la classe magistral. Marzenit i el científic de Golmés, han dut a terme projectes d'intel·ligència artificial, i també sobre el comportament de la música sense gravetat "The Zero Gravity Band".

Marc Marzenit en la presentació del seu disc  To love until we say goodbye a L'Amistat.
Marc Marzenit en la presentació del seu disc To love until we say goodbye a L'Amistat ©JosepAPérez

Marc Marzenit va finalitzar la masterclass incidint en el seu projecte més actual, que compagina amb les gires musicals. Es tracta de la plataforma de formació en línia AULART, una proposta per accedir al coneixement dels líders professionals de la indústria musical, i els artistes més innovadors i creatius del món.  Una iniciativa que compta amb milers de seguidors de tot el món.

Com no podia ser d'altra manera, els nens i nenes de l'escola MiP van interrogar durant tota la xerrada a Marc Marzenit sobre tots els àmbits que anava exposant. I com a centre destacat en les Tecnologies de l'Aprenentatge i Coneixement, van portar al convidat a participar en les plataformes de la Televisió i la ràdio del centre educatiu

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement