Mascançà crea el primer Concurs de Treballs de recerca de batxillerat

Els responsables de Mascançà Jaume Suau i Ton Solé presenten el concurs
photo_camera Els responsables de Mascançà Jaume Suau i Ton Solé presenten el concurs

El Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà va presentar aquest dimarts la primera edició del Concurs de Treballs de Recerca d'alumnat de batxillerat, una convocatòria que té la voluntat de fomentar l'esperit de recerca, despertar la vocació per l'estudi i la investigació, i incentivar la participació dels joves en la cultura del Pla d'Urgell.

Els impulsors de la iniciativa proposen que la temàtica dels treballs sigui oberta, però vinculada amb alguns aspectes del Pla d'Urgell com la seva cultura, societat, el patrimoni, el medi ambient, entre d'altres.

El concurs vol ser una eina de divulgació de la tasca de l'autor guanyador publicant el seu treball a la reconeguda revista Mascançà, juntament amb altres reconeixements

Els treballs poden ser en grup o individuals, i s'han de presentar abans del dia 31 de maig en format PDF al correu de Mascançà, [email protected]. Les obres seran analitzades per un comitè científic de la comarca que avaluaran els aspectes formals, el rigor i tractament científic, la coherència, les referències documentals, la creativitat, l'originalitat i la complexitat de la temàtica.

Comentaris