Més de 200 torxes il·luminaran Mollerussa dissabte en la reivindicació del poble català

L'acte s'iniciarà a partir de 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de l'Ajuntament

Marxa de torxes. Ajuntament interior
photo_camera Participants en una passada edició a la Plaça de l'Ajuntament

La Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa serà el punt d'inici de la 8a Marxa de les Torxes per la Independència que se celebrarà a la capital del Pla d'Urgell el dissabte 10 de setembre, un acte que se celebra simultàniament a diferents municipis catalans per reivindicar la independència del poble català.Marxa de Torxes 2016 cartell texte

La concentració serà a partir de 2/4 de 9 amb les actuacions organitzades des de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i el Casal Popular l’Arreu, que s'encarregaran d'amenitzar l’inici de l’acte a la Plaça de l’Ajuntament amb una ballada de sardanes, balls de bastons i balls dels gegants de Mollerussa.  També es podran adquirir tiquets per al sopar popular (entrepà i refresc) a un preu de 5 euros. 

Al toc de 2/4 de 10 del vespre, començarà la marxa de torxes que recorrerà els carrers i places de la capital del Pla fins al Monument de la Senyera al parc municipal. En aquest punt, Glòria Segarramembre del Secretariat Nacional de l’Assemblea, farà la lectura del manifest Tornem a Caminar i farà una crida a la mobilització i participació dels actes de la Diada a Lleida. Posteriorment, hi haurà el tradicional sopar popular.

El pati de l'Escola de Música acollirà dimarts l'exposició 'Un estat que ataca'

D'altra banda, i en el marc de la campanya d’estiu Activa’t, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana, el pròxim dimarts, s’instal·larà l’exposició Un estat que ataca al pati de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, mentre que dimecres, durant el mercat setmanal, al carrer Joan Burniol hi haurà el muntatge sobre la manca de sobirania del poble català Un estat que col·lapsa.

Comentaris