Més de 300 inscrits ja a la 3a Marxa de la Boira que acollirà Mollerussa el dia 15

Amb dos circuits de 10 i 22 quilòmetres, la convocatòria vol arribar als 700 participants

presentacio Marxa de La Boira Interior
photo_camera Presentació de la 3a Marxa de la Boira, el passat mes de desembre al Salt del Duran

Un total de 322 persones s'han inscrit ja en la 3a edició de la Marxa de la Boira que se celebrarà diumenge 15 de gener i  que enguany acollirà la capital del Pla d'Urgell. La iniciativa, impulsada pel Club de la Boira i Marxa.cat amb la col·laboració dels ajuntaments de Mollerussa, Vilanova de Bellpuig i la Diputació de Lleida,  té per objectiu posar en relleu el potencial turístic del territori de la plana d’Urgell i la boira com a element característic.

Amb sortida i arribada a Mollerussa, la Marxa de la Boira proposa dos circuits, un de curt de 10 quilòmetres, i un altre de llarg, de 22.

Pel que fa al nombre de persones que han formalitzat ja la seva inscripció, 118 ho han fet a la caminada curta, mentre que 204 ho han triat la de 22 quilòmetres.

En les anteriors dues edicions, la convocatòria havia aplegat 200 i 400 participants, respectivament. En aquesta ocasió, les inscripcions encara estan obertes i no es tancaran fins als 700 inscrits.  

La sortida serà a les 9 del matí des del Pavelló Pla d’Urgell i la participació estarà oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats, prèvia inscripció a la pàgina web www.marxadelaboira.cat  Totes dues marxes passaran pel Salt del Duran, des d’on la llarga continuarà cap a Vilanova de Bellpuig i la curta tornarà cap a Mollerussa.

Durant el recorregut, els participants disposaran d’informació turística sobre els diferents indrets per on passarà la marxa i avituallaments amb productes de proximitat. A l’arribada, hi haurà degustació la cassola de tros d’hivern o vegetariana, així com a productes de proximitat relacionats amb la boira i el territori, ballada de sardanes amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista Mollerussa, col·loquis de boira i altres sorpreses.

Aquest any, la Marxa de la Boira també dedicarà 1€ de cada inscripció a una ajuda solidària, en concret per l’Escola Siloé de Mollerussaun centre públic d’Educació Especial que atén alumnes amb discapacitat intel·lectual.

Comentaris