Mollerussa fa una Trobada Sardanista amb més de 400 escolars

Imatge de la Trobada Sardanista al Parc Municipal de Mollerussa
photo_camera Alguns dels escolars que han assistit a la Trobada Sardanista al Parc Municipal, fent el galop

Més de 400 alumnes de centres escolars de primària i secundària així com de l’Escola d’Adults i del Siloé de Mollerussa han participat el matí d'aquest divendres 27 d'abril a la 3a Trobada Sardanista amb escolars de Mollerussa, que ha tingut lloc al parc municipal com a cloenda dels tallers del programa Saltem i Ballem, que s’ha impartit en les diferents escoles participants per part de monitors acreditats per la Federació Sardanista de les comarques de Lleida.

Degut a que Mollerussa va ser declarada Capital de la Sardana el 2016, l'Escola Municipal de Música imparteix ensenyaments d'instruments de cobla des del curs passat

trobada sardanes Parc Municipal MollerussaLa benvinguda ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha estat acompanyat pel president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. Solsona ha recordat que aquesta trobada va néixer en el marc del programa Mollerussa Capital de la Sardana 2016 i ha animat als centres escolars a seguir tenint la sardana com a element referent com també ho ha estat per l’Escola Municipal de Música on des del curs passat que s’imparteixen ensenyaments d’instruments de cobla.

La trobada ha comptat amb l’acompanyament musical de la Cobla Tàrrega, la qual ha interpretat sis sardanes així com la de germanor final i el galop de cortesia que ha donat l’inici. Tots els participants han estat obsequiats amb esmorzar mentre que els centres escolars participants en el programa han rebut un detall per part de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa en record de la seva participació.
Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn, ha estat organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i compta amb el suport de l’Ajuntament i de la Federació Sardanista de les comarques lleidatanes.

Comentaris