Mollerussa acull la cimera del voluntariat impulsada pel Consell Social

L'expert en Responsabilitat Social, i coordinador del portal Respon.cat Josep M. Canyelles va impartir la ponència en el mar de la segona Trobada de Voluntariat, que es va celebrar a Mollerussa.

Els participants en el debat de la Trobada de Voluntariat a Mollerussa.
photo_camera Els participants en el debat de la Trobada de Voluntariat a Mollerussa.

Amb el lema Voluntariat actiu al segle XXI, Mollerussa va acollir aquest dissabte la segona Trobada de Voluntariat, una iniciativa que té com a objectiu, analitzar el fenomen del voluntariat i el sentit de la tasca que fan les diferents entitats que treballen en aquest àmbit, impulsada pel Consell Social i l'Ajuntament de Mollerussa. Un acte que va tenir lloc aquest dissabte en l'Auditori de l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell.

La trobada va estar protagonitzada per l'expert en Responsabilitat Social Corporativa (RSC), Josep M Canyelles, també coordinador del portal Respon.cat, destinat al mateix sector de la RSC, que va impartir una ponència, El voluntariat creant valors per a les persones i la societat, als més d'un centenar d'assistents a l'acte.

El Consell Social de Mollerussa, va aprofitar l'acte per presentar el web Activa't amb el Voluntariat, una eina que ha de servir per unificar estratègies i ser un aparador dels diferents projectes de voluntariat que hi ha a la capital del Pla d'Urgell. La Jornada també va presentar  diferents experiències que s’han dut a terme com és el camp de treball Coopera, el projecte Dina en companyia de la Fundació Catalunya-La Pedrera, el projecte Tot treballant pel bé comú, que fan l’INS Terres de Ponent i la Llar Terres de Ponent, o l’experiència personal d’una voluntària. 

Comentaris