Mollerussa amplia el cementiri amb 88 nínxols a la part nova

L’Ajuntament fa un oferiment públic, via carta, de concessions de drets funeraris, amb preus que van des dels 600 euros a la quarta fila als 1.900 de la segona o els 5.500 de la columna única

Mollerussa nous nínxols itnerior
photo_camera El consistori va iniciar fa tres anys un projecte d’ampliació de l'equipament

L’Ajuntament de Mollerussa ha fet un oferiment públic de concessions de drets funeraris amb l’objectiu de construir un total de 88 nínxols més a la part nova del cementiri. Aquest nou oferiment forma part projecte d’ampliació que ja es va començar ara fa tres anys i que va comportar l’edificació de 128 nínxols del total de 432 previstos.

La voluntat de l’Ajuntament és fer arribar en les pròximes setmanes aquest oferiment via carta a tota la població per tal que les persones interessades puguin formalitzar l’adquisició de les concessions abans del 30 d’abril, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. En total, s’ofereixen 64 nínxols i 24 columnes úniques. Els imports d’aquestes concessions oscil·len entre els 600 euros de la quarta fila, la menys sol·licitada, i els 1.900 de la segona fila, que és la que més es demana. El preu de la columna única és de 5.500 euros.

Comentaris