Mollerussa amplia a cinc els espais de joc per a infants dinamitzats per monitors

A banda del solar on hi ha la pista de bitlles, també ho seran el carrer Ciutat de Lleida, les places del centre, la plaça de l’Oficina Jove i el parc
dinamitzadors - ajuntament de mollerussa
photo_camera dinamitzadors - ajuntament de mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa amplia a cinc els espais de joc per a infants de fins a 13 anys dinamitzats per monitors. Així, després d’adequar el de la pista de bitlles a principis de juliol, ara també s’han activat quatre espais més com són el carrer Ciutat de Lleida, les places de l’Ajuntament i de Manuel Bertrand, la plaça exterior del davant de l’Oficina Jove i el parc municipal. 

dinamitzadors - ajuntament de mollerussa
Nens amb els dinamitzadors del Pla de Civisme al parc municipal - Foto: Ajuntament de Mollerussa

Les dinamitzacions per part dels monitors, que vestiran armilles identificatives, es faran de 6 a 8 de la tarda en dimecres i en divendres fins a l’octubre, tot i que del 15 d’agost al 4 de setembre tindran lloc en dimarts i dijous.

El servei es durà a terme a través de la cooperativa de lleure Quàlia

La iniciativa sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat. Aquesta acció s’emmarca també dins el Pla Educatiu d’Entorn per fer una mirada preventiva i introduir hàbits de convivència entre aquest col·lectiu. 
 

Comentaris