Mollerussa anticipa l'inici de la campanya de Nadal coincidint amb el Black Friday

L'Associació de veïns de la zona de l'Estació dels carrers carrer del Carme, Prat de la Riba, Anselm Claver han llogat els ornaments nadalencs, i els han cedit a l'Ajuntament per tal que els instal·li i es faci càrrec del consum.

Imatge del guarniments dels carres de Mollerussa per les festes de Nadal
photo_camera Imatge del guarniments dels carres de Mollerussa per les festes de Nadal

Per tal de coincidir amb la iniciativa del Black Friday, que se celebra aquest divendres, Mollerussa, es va dur a terme l'acte simbòlic de l'encesa de les llums de Nadal, aquest dijous, amb la presència de l'alcalde Marc Solsona, acompanyat del representant de la delegació a Mollerussa de la Cambra de Comerç, Josep Anton Gaya, i del president i vicepresident de Mollerussa Comercial, Àlex Català i Enric de la Serna respectivament, així com membres de la corporació municipal.

Una cinquantena d’elements diferents, la majoria dels quals funcionen amb baix consum o bé amb el sistema leeds, il·luminaran els carres i places de la ciutat, alguns dels quants duen l’anagrama de Mollerussa Comercial.

L’alcalde, Marc Solsona, ha indicat que l’objectiu de l’enllumenat és el de contribuir a animar la campanya comercial de les festes nadalenques i per això la màxima concentració de l’enllumenat es concentra a la zona comercial. Enguany, això sí, s’ha ampliat l’enllumenat a la zona del carrer Llorenç Vilaró, que també és força comercial i que en anys anteriors ja havia tingut il·luminació nadalenca.

Una altra zona que també estarà il·luminada són els carrers President Macià, Navarra, carrer del Carme, Prat de la Riba, Anselm Claver..., ja que l’Associació de veïns d’aquesta zona ha llogat l’ornamentació nadalenca i l’Ajuntament, a banda d’instal·lar-la, ha acceptat fer-se càrrec de la despesa de la llum. L’alcalde ha comentat que aquesta és una alternativa possible i que pot donar-se en altres indrets de la ciutat, Cal tenir en compte que tenim 152 carrers i que, tot i que el nostre desig fora el d’ampliar l’enllumenat a altres zones, cal comprendre que suposa un cost econòmic important haver de fer l’ inversió en la compra de l’ornamentació, per això, estem oberts a què les diferents associacions de veïns puguin optar a tenir llums de Nadal seguint el model de la zona de l’Estació,, ha conclòs l’alcalde.

Comentaris