Mollerussa celebra la Caminada a la llum de la lluna en tres dies

Amb la inscripció en la Caminada a la llum de la lluna de Mollerussa s'obsequiaarà als participants amb es una mascareta de disseny reutilitzable, un pitral i una polsera lluminosa

Sortida de la caminada a la llum de la lluna
photo_camera Arxiu, de la Caminada a la llum de la lluna de Mollerussa

La tradicional cita ludicoesportiva estival de Mollerussa, la Caminada a la llum de la lluna també s'ha hagut d'adaptar a la situació sanitària i evitar aglomeracions, per la qual cosa des del consistori i l'associació atlètica Xafatolls, organitzadors de l'activitat van enginyar la marxa en tres dies, divendres, dissabte i diumenge 10, 11 i 12 de juliol. Amb aquesta convocatòria de la vint-i-setena edició de la caminada per la banqueta del Canal fins al Salt del Duran, ningú tindria excusa per a no participar-hi.

Caminada a la llum de la lluna MollerussaL'activitat tornarà a tenir un any més caràcter solidari però serà per partida doble, ja que, a banda de la campanya Porta l'aigua solidària, també es destinarà part de la recaptació a causes solidàries contra la COVID-19.

La marxa d'enguany estarà limitada a 600 participants, i les inscripcions es podran realitzar a partir del divendres 10 de juliol, al preu de cinc euros, en la Piscina Coberta, Llibreria Dalmases, Serveis Roselló, Comercial Solé-Valls i el Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, també es podran fer a través del web Ajuntament de MollerussaAAXafatolls.

Amb la inscripció s'obsequiarà els participants amb una mascareta de disseny reutilitzable, un pitral i una polsera lluminosa 

També està previst dur a terme un sorteig de diferents obsequis entre tots els participants que es facin una foto a l'arribada al Salt del Duran i la publiquin amb l'etiqueta #caminadallumlluna2020 o l'enviïn al WhatsApp 644921886.

Caminada a la llum de la lluna Mollerussa 1El besant solidari de la marxa l'incorpora el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a través de la campanya Porta l'aigua solidària, que té per objectiu recaptar fons pels projectes que l'entitat porta a terme a Etiòpia. Així ho ha explicat el representant de l'entitat, Josep Balagué, qui ha dit que per fer possible aquesta campanya de conscienciació de les dificultats que comporta accedir a l'aigua en aquest país es compta amb la col·laboració de les empreses Prefabricats Pujol, Autansa, A. Miquel, Rodi Motors Services, Paprinsa, Ondupacart i Fridecal que aporten els fons per finançar les ampolles d'aigua que els participants portaran mentre caminen.

Comentaris