Mollerussa Comercial col·labora amb el projecte 'Art d'Inclusió' d'ACUDAM

Responsables d'ACUDAM i Mollerussa Comercial presenten la col·laborció
photo_camera Responsables d'ACUDAM i Mollerussa Comercial presenten la col·laborció

L'Associació Comarcal Urgell d'Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM), va començar a desplegar el projecte Art d'Inclusió, després d'una reunió que els directius de l'entitat van mantenir amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell, de la que en va resultar la possibilitat de recuperar articles de la deixalleria, amb l'objectiu de restaurar-los o reutilitzar-los.

Articles elaborats en el projecte Art d’Inclusió  de l’ACUDAMACUDAM va posar en mans de Rosa Morera el projecte Art d'Inclusió, amb el qual els usuaris de l'entitat treballen els elements recuperats, segons les seves possibilitats transformant-los en objectes decoratius o tan sols restaurant-los, una tasca que millora l'autoestima, desperta la creativitat, i afavoreix la millora de les relacions socials de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Per tal de poder mostrar aquesta iniciativa i els resultats d'aquesta, ACUDAM ha trobat la complicitat de disset establiments de Mollerussa Comercial, que cediran el seu aparador per comercialitzar els articles elaborats. La venda d'aquests tan sols és per finançar el projecte i no amb finalitat lucrativa.

Col·laboració que ha estat decisiva perquè el projecte pugui prosperar de forma satisfactòria involucrant als seus associats i aproximar els productes i detalls elaborats per les persones de l'ACUDAM a la ciutadania mitjançant els comerços de la ciutat

El projecte Art d’Inclusió d'ACUDAM compta amb la col·laboració de Mollerussa ComercialACUDAM i Mollerussa Comercial ha presentat aquest dilluns en societat la col·laboració, en el marc d'un acte que ha tingut lloc aquest dilluns el la seu de l'agència de Viatges Ecuador, a la capital del Pla d'Urgell, en el que hi han participat els responsables de les entitats i una representació dels trenta-cinc usuaris que participen en el projecte Art d'Inclusió.

Els detalls i productes elaborats per les persones amb discapacitat intel·lectual són molt variats, hi trobem sabons, quadres artístics, objectes decoratius de fusta, rehabilitació d'antics mobles, petita bijuteria, detalls de paper... El projecte compta amb educadors i educadores que orienten i assessoren els participants al llarg de tot el procés creatiu i d'elaboració dels productes i detalls.

Comentaris