La Rua de Carnaval de Mollerussa celebra deu anys i convoca un concurs entre les comparses

Es repartiran 600 euros entre les sis premiades, dues per cadascuna de les tres categories establertes

Carnestoltes de Mollerussa 10 (4) inteior
photo_camera Una de les comparses que van participar l'any passat a la Gran Rua de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa prepara per al pròxim 25 de febrer una nova edició del Carnaval, que comptarà per primera vegada amb un concurs entre les comparses participants en la Gran Rua, que enguany arriba al desè aniversari. L’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa seran els elements a valorar en les tres categories establertes. Així ho han explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el tècnic de Cultura, Àlex Culleré, els quals han indicat que cada categoria tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50.Mollerussa Presentacio Carnaval texte

El jurat d’aquest concurs el formaran un representant de cada una de les comparses participants i en el transcurs del sopar que es farà a partir de dos quarts de 10 de la nit al Pavelló Pla d’Urgell es farà públic el veredicte i es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors.

El jurat, format per un representant de cada comparsa, tindrà en compte l’originalitat, l’elaboració de la disfressa i l’animació dels components

Per participar en el sopar, que com sempre serà a base d’amanida i cassola de tros amb beguda, postres i cafè inclòs, les inscripcions ja es poden fer a les oficines de l’Ajuntament fins al pròxim 20 de febrer. Val a dir que el preu del tiquet torna a ser de 13 euros per al públic en general, tot i que els membres de les comparses participants en la Gran Rua tenen, com cada any, un descompte. El sopar estarà amenitzat musicalment per La Loca Histeria.

Pel que fa a la Gran Rua, el recorregut tampoc no presenta variacions respecte a les darreres edicions. Sortirà, amb l’animació de la Bandarra Street Orquestra, del Pavelló del 125è Aniversari i recorrerà el carrer de Ferran i Puig, el de Domènec Cardenal, el de Ferrer i Busquets, la plaça del Pla d’Urgell, la plaça de Manuel Bertrand, el carrer d’Arbeca, el de Llorenç Vilaró, l’avinguda del Canal i, de nou, el Pavelló del 125è aniversari. En finalitzar hi ha previst l’espectacle d’animació infantil Per Carnaval tot s’hi val, amb el repartiment de coca i xocolata per als participants a la rua i per al públic que ho vulgui pagant 50 cèntims.

Comentaris