Mollerussa ha de tornar a licitar el servei de neteja en quedar deserta la primera

Mollerussa incrementa el preu de les sancions de la zona blava que estableix que el preu de l’anul·lació de la denúncia es mantindrà en 3 euros quan s'hagin excedit el temps d’estacionament, al contrari s'incrementarà fins a 6 euros en aquells casos que l'usuari no hagi posat el tiquet
Imatge del parquing de pagament en la zona de les piscines
photo_camera Imatge del parquing de pagament en la zona de les piscines

L’Ajuntament de Mollerussa portarà de nou a l’aprovació del Ple ordinari d’aquest dijous l’expedient de contractació del servei de neteja viària després que hagi quedat desert. L’única empresa que s’hi va presentar no complia els requisits mínims, en la documentació mancava aprofundir en  alguns aspectes com el de tenir un sistema GPS que permetés localitzar els vehicles i la maquinària per tenir informació de la gestió en continu i registrada històricament.

Proves de neteja del centre de Mollerussa ©JosepAPérez
Proves de neteja del centre de Mollerussa ©JosepAPérez

El contracte surt a concurs per un import de 433.160 euros l’any, i amb una vigència de tres anys, prorrogables dos més. El plec de clàusules inclou el llistat de vehicles i de recursos humans a aportar per la concessionària i detalla els serveis bàsics a prestar entre els quals hi ha la neteja de la zona on es fa el mercat setmanal cada dimecres.

Un altre punt de l’ordre del dia del Ple ordinari, és la modificació del preu privat de la zona blava que estableix que el preu de l’anul·lació de la denúncia serà de 3 euros per les persones que hagin posat tiquet però hagin excedit el temps d’estacionament, com fins ara, però passarà a ser de 6 euros en aquells casos que el tiquet sigui inexistent.

Segons fons municipals s'han detectat que un 90% de les 9.659 multes interposades des de gener fins ara per aquest motiu són a vehicles que no presenten el corresponent tiquet i, d’aquesta manera, es vol aturar aquesta pràctica. També es modifica el preu del servei de grua per retirar vehicles de la via pública que passa a ser de 62 euros.  

Comentaris