Mollerussa Lan Party supera la primera dècada amb el repte de continuar creixent

Aspecte del pavelló amb els més de 600 participants en la Lan Party de Mollerussa
photo_camera Aspecte del pavelló amb els més de 600 participants en la Lan Party de Mollerussa

Mollerussa Lan Party, va tancar portes aquest diumenge, després d'un intens cap de setmana d'activitats, assolint un nou èxit organitzatiu tant pel que fa al nombre d'inscrits, que ha pujat finalment als 632, davant els 607 de l'any passat, així com respecte al programa d'activitats que s'han desenvolupat, amb més de 500 inscrits que han participat en els tornejos que s'han dut a terme, i pel que fa a l'apartat MLP Kids, creat l'any passat i que enguany s'ha ampliat, portant al saló prop de 200 nens i joves de tres centres educatius del Pla d'Urgell.

Jornades tècniques en el marc de Mollerussa Lan PartyAixí ho han explicat aquest diumenge al matí el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, i el representant de l’Associació Mollerussa Lan Party, Eduard Roca, en el balanç sobre el desenvolupament d’aquesta desena edició de la trobada.

El director de l’ens firal s’ha mostrat satisfet pel desenvolupament del saló i, en relació a la MLP Kids, ha assenyalat que constitueix un dels apartats que volem potenciar en el futur.

Segarra s’ha mostrat complagut per la participació enguany de tres centres educatius –La Salle Mollerussa, l’Escola Minyons d’Urgell de Fondarella i l’escola Les Arrels de Mollerussa– i ha afegit que ja han rebut propostes d’altres escoles interessades.

Pel que fa a la party, l’Eduard Roca ha destacat el fet que més del 80% dels inscrits hagin participat en els tornejos, alguns dels quals aquest any s’han innovat pel que fa al seu funcionament o format, la qual cosa els hi ha donat un major atractiu a l’hora de participar.

L'alcalde Marc Solsona i membres del consistori visiten la Lan PartyD’altra banda, Roca ha apostat per continuar amb un creixement progressiu, com el registrat en els darrers anys, pel que fa al nombre de participants. Així, i malgrat que ha manifestat que l’estructura de xarxa a mesura que creix és més difícil gestionar-la, des de l’organització ja s’han fet proves a nivell tècnic per definir la distribució i poder augmentar el nombre d’inscrits l’any vinent.

La Mollerussa Lan Party va obrir portes dijous dia 9 a les 5 de la tarda i s’ha tancat aquest diumenge a les 5 de la tarda, en una sessió tecnològica de 72 hores non estop. A més de la party pròpiament dita, la convocatòria ha ofert tallers i activitats obertes al públic visitant, així com un petit saló amb empreses relacionades amb el sector.

Comentaris