Mollerussa obre les piscines d'estiu el 15 de juny amb una trentena de cursets

Els usuaris podran gaudir de fins a quatre sessions gratuïtes de Fitestiu els dissabtes 18 de juny, el 9 i el 23 de juliol i el 6 d’agost

Piscines Municipals interior
photo_camera Imatge d'arxiu d'una de les activitats realitzades l'any passat

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines el pròxim dimecres dia 15 amb el canvi en el sistema d’accés que passarà a ser amb una polsera de xip i oferint de nou servei de wifi gratuït per als abonats tal com ja es va fer l’estiu passat. Pel que fa a l’oferta de cursets, que ja han obert el període d’inscripcions, hi tornarà a haver una trentena de grups a través de la dotzena activitats programades en les diferents modalitats, tant per a públic infantil com per a adults.

L'Ajuntament ha canviat enguany el sistema d'accés que passa a ser amb una polsera de xip

Així mateix, enguany es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre 7 activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment al fitness aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. 

Els cursos es faran des del 27 de juny fins al 5 d'agost

Les inscripcions per aquests cursos, que es faran des del 27 de juny fins al 5 d’agost, ja es poden fer efectives a les oficines de la piscina coberta i els preus oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Pel que fa als abonaments per accedir a les piscines d’estiu, també es poden adquirir ja. Els preus del d’adult tornarà a ser de 40 euros; el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre.

Així mateix i seguint amb la línia encetada fa dos anys, es tornarà a oferir el programa Fitestiu. Així, està previst fer sessions gratuïtes i obertes a tots els usuaris els dissabtes 18 de juny, el 9 i el 23 de juliol i el 6 d’agost a partir de les 7 de la tarda amb l’objectiu d’oferir una activitat lúdica per dinamitzar la piscina d’estiu i alhora captar gent de cara a l’oferta de cursos de la temporada d’hivern.

Comentaris