Mollerussa participa en el Encuentro Estatal de Consejos de Participación Adolescente

El joves mollerussencs han treballat al llarg d’aquests dos dies en la comissió de treball a través de la qual s’han abordat dos dels drets dels infants: la participació i l’educació

Els participants en la Trobada Estatal de Consell de Participació
photo_camera Els participants en la Trobada Estatal de Consell de Participació

Quatre membres del Consell de participació Adolescent de Mollerussa acompanyats d’un dinamitzador han participat aquest cap de setmana en el Cuarto Encuentro Estatal de Consejos de Participación Infantil y Adolescente que ha tingut lloc a Santander. Diana Stoica, Francesca Sales, Alexander Parramon i Zakaria Benataya, acompanyats de l’educador Òscar Gallinat, han compartit l’experiència amb els més de 280 participants al congrés procedents de diferents indrets de l’Estat espanyol.

El joves mollerussencs han treballat al llarg d’aquests dos dies en la comissió de treball a través de la qual s’han abordat dos dels drets dels infants: la participació i l’educació. Han elaborat diferents propostes i han debatut sobre les necessitats en aquests dos àmbits per després posar-ho en comú amb la resta de participants de la trobada.   

Comentaris