Mollerussa per la Marató va recaptar diumenge 4.000 € amb la col·laboració d'entitats

Mollerussa per la Marató recapta 4000,50€ 2 inteior
photo_camera La plaça de l’Ajuntament es va omplir diumenge en una matinal plena d’activitats organitzades per divuit entitats i associacions de la ciutat

Mollerussa per la Marató va recaptar 4.000,50 € en els actes del passat diumenge 17 de desembreDivuit entitats i associacions organitzen activitats per recaptar fons per la Marató de TV3. La plaça de l’Ajuntament de Mollerussa es va omplir diumenge de solidaritat en una matinal plena d’activitats organitzades per Ampes, entitats i associacions de la ciutat.

Esmorzar solidari, tómbola, venda de llibres, joguines, manualitats, calendaris, postals, sorteig de cistelles i la presència del Pare Noel entre altres, acompanyades d’actuacions i exhibicions de ball, van animar al públic a participar-hi.

La iniciativa solidària tancarà el primer cap de setmana de març amb el nou espectacle de la Colla dels 50 i més

El recompte va comptar amb la presència d’en Joan Ramon Domingo, regidor de l’Ajuntament; en Josep Maria De Las Heras, jutge de pau de la ciutat, i responsables de l’Associació Amic Mollerussa i Cultura.

Mollerussa per la Marató tancarà l’activitat amb la posada en escena el primer cap de setmana de març del nou espectacle de la Colla dels 50 i més.

Les entitats que ha participat en aquesta edició de Mollerussa per la marató han estat: A2mic, Agrupació Sardanista, Albada, Ampa el Carme, Ampa Ignasi Peraire, Ampa Pompeu Fabra, Ampa Escola les Arrels, CAP Mollerussa, Colla de 1967, Creu Roja, Tabalats,  Escola Bressol La Quitxalla, Escola Bressol l’Infant, Escola Ignasi Peraire, Fundació Catalunya La Pedrera, Gimnàs Estil, Colla dels 50 i més i Mollerussa Comercial.

Comentaris