Mollerussa reparteix prop de dos milions de la Grossa de Nadal

L'administració de loteria Barcala de Mollerussa torna a repartir sort a la capital del Pla d'Urgell i La perla d'Or s'estrena amb un cinquè premi

Loteria Bar sílvia Mollerussa 1
photo_camera Els afortunats guanyadors en el Bar Sílvia que var que va repartir els dècims

El sorteig extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional, reparteix a Mollerussa prop de dos milions d'euros, una sort que han repartit les dues administracions de loteria de la ciutat. D'una banda la veterania de l'administració Barcala reparteix 6.000 euros del cinquè premi el número 19.192, que es va vendre per finestreta. Una administració que ja va repartir un cinquè premi l'any passat.

Loteria Barcala Mollerussa 1Per la seva banda Jaume Roig de l'administració La Perla d'Or s'estrena en premis i xifres importants, que van resultar de la venda del cinquè premi, el número 68.981. L'administració va vendre al voltant de 200 dècims, en el bar Sílvia del carrer Arbeca de Mollerussa. cada una de les butlletes està premiada amb 6.000 euros, el que representa 1,2 milions d'euros. La mateixa administració en va vendre un centenar més per finestreta, el que representen 600.000 euros més.

El bar Sílvia va repartir els dècims de vint euros entre els veïns i comerciants, habituals clients de l'establiment. A les portes del bar no podien reprimir l'alegria. Tots els afortunats que en assabentar-se de la notícia van voler saludar i compartir l'alegria amb la seva propietària. 

Comentaris