Mort un veí de Fondarella atropellat pel tren a l'entrada del municipi

Segons fonts del municipi es feia estrany que per molta boira que hi hagués el matí del dissabte, la víctima coneixia perfectament el lloc, havia travessat el pas centenars de vegades
El vehicle encastat sota el comboi de passatgers ©JosepAPérez
photo_camera El vehicle encastat sota el comboi de passatgers ©JosepAPérez

El veí de Fondarella A.T. de 65 anys va morir aquest dissabte quan un tren de passatgers el va envestir en el pas sense barreres que comunica amb la depuradora comarcal. A.T conduïa una pickup i tornava al seu domicili i en creuar el pas de la via el comboi amb una seixantena de viatgers el va envestir, arrossegant-lo fins a prop del municipi del Pla d'Urgell.

L'impacte de la pickup va alçar la màquina de tren i la va treure de les vies sense descarrilar, però va arrossegar les rodes fora de la via al llarg de mig quilòmetre.  

El tren ha descarrilat de la via per l'impacte amb el vehicle ©JosepAPérez
El tren ha descarrilat de la via per l'impacte amb el vehicle ©JosepAPérez

Segons fonts del municipi la víctima era una persona molt coneguda i apreciada, i pel que respecte a l'accident, manifestaven que es feia estrany que per molta boira que hi hagués el matí del dissabte, la víctima coneixia perfectament el lloc, havia travessat el pas centenars de vegades.

Pel que fa als viatgers, han estat evacuats del tren i Renfe els ha habilitat un autocar per traslladar-los fins a Manresa i continuar el trajecte en tren. 

La zona de vies ha quedat bastant malmesa i mentre no es resolguin aquests treballs el trànsit ferroviari a l'R12 continuarà tallat en aquesta zona, segons ha informat Adif.

Comentaris