MuCa! aterra a Mollerussa aquest diumenge amb Fa1na, I-Nuits i El Fidel

L’associació per la música del Pla d’Urgell - Pla Sonor té previst desplegar la iniciativa durant el 2021 a tota la comarca
Fa1na acomiadaran la seva primera etapa presentant nous membres
photo_camera Fa1na acomiadaran la seva primera etapa presentant nous membres

Pla Sonorla recent estrenada associació per la música del Pla d'Urgell, ha organitzat per aquest diumenge 3 de gener de 2021 el primer MuCa! · Música al carrer, una jornada diürna amb actuacions simultànies en diferents punts del centre de Mollerussa. La proposta és el punt de partida d’aquesta nova entitat que pretén potenciar la xarxa de músics al Pla d'Urgell mitjançant iniciatives de diferent índole al llarg de l’any.

La banda I-NUITSFa1na, I-Nuits i El Fidel seran les tres formacions que actuaran simultàniament a partir de les 12.30 hores a tres escenaris estratègics a la capital del Pla, donant-se a conèixer a la població i oferint un tast dels seus projectes. L’acte estarà dinamitzat de manera que el públic no es quedi estàtic en un concert sinó que pugui anar gaudint de totes les actuacions al llarg del matí, garantint les mesures i restriccions preestablertes.

mu ca (1)L’escenari Patet-One ubicat a la plaça Pla d’Urgell acollirà el darrer concert de Fa1na en format quartet abans de donar pas al seu nou projecte discogràfic aquest 2021. La formació aprofitarà l’actuació per presentar públicament els nous membres que s’han sumat al grup i alhora per promocionar la campanya de micromecenatge que han engegat per finançar el seu nou àlbum.

Per la seva banda, I-Nuits actuaran a l’escenari Punt 14 a la plaça Manuel Bertran amb un repertori de versions per a tots els públics. El seu estil cavalca entre el rock alternatiu dels 90, els clàssics de la història de la música i algunes aclucades d’ullet al pop actual.

Finalment, El Fidel serà l’encarregat d’amenitzar el matí a l’escenari Xarel·lo just al bell mig de la plaça Major de Mollerussa amb la seva rumba desenfadada. El cantautor mollerussenc farà un repàs als seus temes propis alhora que regalarà alguna versió d’artistes de la rumba garrapatera habituals als seus concerts.El Fidel

Els membres de l’associació volen que aquest primer MuCa! · Música al carrer serveixi per donar a conèixer Pla Sonor entre la ciutadania i acostar la música de nou als carrers i places de la comarca. D’aquesta manera, aquesta és la primera acció celebrada a Mollerussa, però Pla Sonor té previst desplegar aquesta i altres iniciatives arreu dels municipis Pla. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, així com també de Molnar Fruits, Patet, Bodega Xarel·lo, Castell del Remei, Punt 14, El Jardí de la Nimfa, Nouca, One i Discfestival.

Pla Sonor ha obert inscripcions per sumar membres a l’entitat

Pla Sonor ja ha posat en marxa les inscripcions a l’associació tant pels músics i bandes que s’hi vulguin unir com per aquells particulars que desitgin col·laborar amb el projecte i fer créixer l’entitat. Les aportacions són de 20€ anuals per als músics, 10€ per als mecenes i el 10% del catxet de les bandes que s’hi inscriguin.

Entre els avantatges de fer-se membre de Pla Sonor hi ha el formar part d’una base de dades de músics i grups ―així com del disc recopilatori―, participar en les assembles de l’entitat, fer ús dels serveis que aconsegueixi l’entitat i gaudir de dues formacions gratuïtes anualment, entre altres. A més, tots aquells que es sumin a Pla Sonor rebran d’obsequi una samarreta i una xapa de benvinguda amb la imatge de l’associació.

Comentaris