Muriel Casals tindrà el seu nom en una plaça al Palau d'Anglesola

La jornada finalitzarà amb els concerts de la Companyia Elèctrica Dharma, Crit i Dj Lo Puto Cat, que tindrà lloc al pavelló poliesportiu a partir de les deu del vespre
Presentació del Correllengua al Palau d'Anglesola @Palau
photo_camera Presentació del Correllengua al Palau d'Anglesola @Palau

El Correllengua suma bona part del teixit associatiu del Palau d’Anglesola i, plegats, han dibuixat un programa divers i ambiciós. La festa tindrà com a acte central la inauguració de la plaça dedicada a la qui va ser presidenta i activista d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, s’ubica entre el carrer Urgell i la Creu del Terme, a les 5 de la tarda del dissabte 20 de novembre. L'acte comptarà amb la presència  de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i el president d’Òmnium Ponent, Andreu Vázquez.

Correllengua del Palau d'AnglesolaA banda d’això, el Consellet de Participació Adolescent farà una pintada reivindicativa al camí del Merlet durant el matí i es farà també una cercavila a la tarda i jocs lingüístics al vespre. La jornada es tancarà a partir de les vuit del vespre al Pavelló Poliesportiu amb els concerts de la Companyia Elèctrica Dharma, Crit i Dj Lo Puto Cat. L’aforament màxim per aquests actes musicals serà de 500 espectadors i s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents.

Les entrades es poden adquirir a les oficines municipals de l'ajuntament del Palau d'Anglesola, de 8 a 15.00 h, o a https://entradium.com/

D'altra banda, durant la setmana l'alumnat de l'escola Arnau Berenguer treballa la figura d'Isabel-Clara Simó, escriptora homenatjada arreu del país en el Correllengua 2021. A més a més, a la Biblioteca Josep Pont i Gol hi ha un espai amb la bibliografia d'aquesta autora.

El Correllengua arriba en un moment en què l'ús de la parla passa per moments difícils. Per tant, hem de sortir al carrer per sentir-nos orgullosos d'aquest patrimoni que és integrador, suma i hem de preservar-lo desacomplexadament i amb normalitat.

concert correllengua del Palau d'Anglesola

Comentaris