El Museu de Vestits de Paper organitza cursos sobre tècniques de confecció amb aquest material

El pròxim 21 de març, amb una durada de dues hores i de participació gratuïta 

El Museu de Vestits de Paper organitza cursos 1 interior
photo_camera Els organitzadors han fet arribar informació sobre el curs a casals d’avis i associacions de dones de tota la demarcació

El Museu de Vestits de Paper organitza cursos texteEl Museu de Vestits de Paper de Mollerussa ha organitzat per al pròxim 21 de març un nou curs per ensenyar diferents tècniques de confecció per fer un vestit de paper. Amb l’objectiu d’arribar a un públic més ampli, s’ha fet arribar tota la informació sobre el curs a casals d’avis i associacions de dones de tota la demarcació, ja que un dels objectius és incrementar la participació en el Concurs Nacional de Vestits de Paper, que el 16 de desembre celebrarà la seva 52a edició.

El taller tindrà una durada de dues hores i, a diferència d’altres edicions, en aquest cas des del consistori s’ha decidit que sigui gratuït. El curs, que serà impartit per tècnics i col·laboradors del museu, es repetirà de nou el 20 de juny i els dies 19 i 23 de setembre, aquest últim en dissabte per afavorir la participació de les persones que per motius laborals no hi puguin assistir entre setmana. 

Comentaris