No Surrender Festival es rendeix a Manuel Fuentes & Spring's Team a Vilanova de Bellpuig

Manuel Fuentes&Sping's Team en el No Surrender festival
photo_camera Manuel Fuentes&Sping's Team en el No Surrender Festival Vilanova de Bellpuig

La banda de Manuel Fuentes & Spring's Team van ser els dignes cap de cartell de la primera jornada del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig. El mediàtic personatge va captivar als fans incondicionals del Boss, amb el seu particular tribut al músic nord-americà, en el preludi de què serà aquest dissabte, el gran espectacle organitzat a Vilanova de Bellpuig.

Manuel Fuentes&Sping's Team en el No Surrender Festival 1La convocatòria del municipi de Vilanova de Bellpuig ho ha pogut arribar al seu objectiu, però aquest dissabte a les set de la tarda seran vuit-cents músics els que es concentraran al camp de futbol per interpretar la cançó de Bruce Springsteen No Surrender. Un acte que s'enregistrarà i es farà arribar al Boss. Aquest havia sigut el gran objectiu de Josep Maria Pons, instigador de la iniciativa, i dels veïns de Vilanova.

La nit del divendres també va comptar amb la banda Willy &The Poorboys que obrien la nit a l'escenari Moritz, i en el marc de l'escenari Schweppes, les bandes locals Comandants de tros i Ball the Raska, escalfaven l'ambient que acabaria reunint més de mil dues-centes persones en el recinte de Vilanova de Bellpuig.

Manuel Fuentes&Sping's Team en el No Surrender Festival 2El dissabte els vuit-cents músics faran el primer assaig a les 11 del matí i un segon a dos quarts de cinc de la tarda, per preparar la interpretació de les set. Despès del gran esdeveniment continuaran els concerts fins a les dotze de la nit, amb la presència de La Taverna dels somnis, Thunder Road, Don Vito Rock Band,George Milesson i Tremendos.

Malgrac no assolir el repte dels 1.001 músics, Vilanova de Bellpuig i Sala Boss han demostrat la seva capacitat de convocatòria i d'empenta per gestionar esdeveniments de gran magnitud.

Comentaris