Nou triomf de les bases de l'Associació Atlètica Xafatolls

Els atletes del Xafatolls van participar en el cinquè Trofeu Sabadell d'Atletisme en Pista Coberta, segon Memorial Natàlia Amiel.

Les atletes del Xafatolls recullen les medalles de la competició de Sabadell.
photo_camera Les atletes del Xafatolls recullen les medalles de la competició de Sabadell.

Després dels bons resultats del Campionat de Catalunya de Cros que es va celebrar el 8 de febrer a Mataró, els atletes de l'escola de l'Associació Atlètica Xafatolls, tornes a deixar empremta en el Trofeu Sabadell d'Atletisme en Pista Coberta, amb tres medalles més.

La competició de pista coberta, que es va celebrar aquest cap de setmana, va estar protagonitzada per Júlia Díaz que va obtenir la medalla d'or en els 1.000 metres de la categoria aleví femení, el mateix que feia la seva germana Maria Díaz en els 1.000 metres de la categoria benjamí femení.

La tercera medalla l'obtenia l'equip benjamí de relleus 4 x 200, amb un merescut bronze per les atletes Paula Cambero, Aran Badia, Marta Bosch i Júlia Solé.

L'escola Xafatolls, neix de la voluntat de l'entitat per apropar la pràctica de l'activitat atlètica als més joves, de 4 a 17 anys, amb la voluntat de formar persones que valorin l'esforç com una eina de superació. Així mateix es vol afavorir actituds positives envers l'esport perquè la seva pràctica facilita les relacions humanes en un context lúdic, ajuda a millorar l'autoestima i la seguretat en un mateix.

L'objectiu de l'escola, és formar atletes respectuosos amb l'entorn, conscients de les seves capacitats, motivats per a la pràctica de l'esport saludable, compromesos amb l'entrenament, i respectuosos amb els companys de la pròpia i d'altres clubs i escoles.

Comentaris