Obres en quatre zones d'aparcament públic a Mollerussa per millorar el ferm i l'evacuació d'aigua en cas de pluja

Als del carrer de Ponent, cantonada amb el de Domènec Cardenal; el de l’avinguda de Negrals, el del carrer de l’Acadèmia, i el de l’avinguda de Catalunya, amb una oferta en total de 150 places gratuïtes prop del centre

Mollerussa restauracio parquins marc texte
photo_camera L'alcalde Marc Solsona durant la roda de premsa, en què ha explicat les actuacions

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat, a través de la Junta de Govern, les obres de condicionament i pavimentació de quatre zones d’aparcament municipal amb la finalitat de regularitzar-ne el ferm i millorar l’evacuació de les aigües que sovint es queden acumulades quan plou. Així ho ha explicat l’alcalde Marc Solsona, el qual ha dit que les millores s’han adjudicat a Romà Infraestructures i Serveis SAU per un pressupost de 34.741 euros i els treballs tindran un termini d’execució d’un mes.

L'actuació té un cost de trenta-quatre mil euros i un termini d'execució d'un mes

En concret, les zones en les quals s’actuarà són l’aparcament del carrer de Ponent, cantonada amb el de Domènec Cardenal, el de l’avinguda de Negrals, el del carrer de l’Acadèmia i el de l’avinguda de Catalunya. Es tracta de finques particulars que han estat cedides a través d’un conveni a l’Ajuntament per tal que les habiliti com a aparcaments públics. Val a dir que en concret aquests 4 aparcaments, tres dels quals ja estan en actiu, ofereixen gairebé 150 places d’aparcament gratuït en zones properes al centre.

Contracten l'obertura de tres portes d'emergència al Pavelló Pla d'Urgell

Així mateix, un altre dels acords de la darrera Junta de Govern ha estat la contractació de les obres que tenen per objecte l’obertura de tres portes d’emergència al Pavelló Pla d’Urgell. El contracte s’ha adjudicat a Garrofé SAU per 13.483 euros i tenen un termini d’execució de dues setmanes. 

Comentaris