Les obres del pas soterrat provocaran talls al carrer Prat de la Riba de Mollerussa

Les obres prèvies, obligarà a tallar el servei ferroviari durant un cap de setmana que, a falta de confirmació final per part d'ADIF, podria ser el darrer de setembre

Mobiment de terres pas soterrat de l'estacio de trens de Mollerussa 1
photo_camera Mobiment de terres pas soterrat de l'estacio de trens de Mollerussa 1

Les obres de construcció del pas inferior que ha de comunicar l'estació de ferrocarril amb la futura estació d'autobusos provocaran demà el tall parcial amb pas alternatiu per als vehicles al carrer de Prat de la Riba de Mollerussa. Segons van confirmar a l'Ajuntament fonts de l'empresa adjudicatària, els operaris treballaran des d'aquell dia en aquesta part de l'andana retirant la marquesina i altres peces del mobiliari de l'estació amb l'objectiu de preparar el terreny per començar a derruir part del mur a partir de la setmana entrant.

Un cop enderrocat el mur, entrarà a treballar en aquesta zona la màquina pantalladora que ha de dur a terme la construcció dels murs subterranis del pas inferior. Serà, doncs, la pròxima setmana, en dates encara per concretar en funció del desenvolupament d'aquestes tasques, quan caldrà tallar completament el trànsit rodat per aquest carrer, que discorre paral·lel a les vies del tren i que registra força afluència de vehicles.

Cal recordar també que la col·locació del calaix que conformarà l'estructura del pas inferior un cop s'hagin dut a terme les obres prèvies obligarà a tallar el servei ferroviari durant un cap de setmana que, a falta de confirmació final per part d'ADIF, podria ser el darrer de setembre o el primer d'octubre, segons van informar el consistori, fonts del Departament de Territori.

Comentaris