El Palau d'Anglesola prepara una normativa per sancionar els actes incívics i el vandalisme

El municipi pateix constantment destrosses en les seves instal·lacions que suposen una despesa de 20.000 euros anuals al consistori.

Zona verda del passeig Sant Roc del Palau d'Anglesola
photo_camera Zona verda del passeig Sant Roc del Palau d'Anglesola

El Palau d’Anglesola ha patit recentment nous actes de vandalisme en diverses de les seves instal·lacions. Fa pocs dies van aparèixer trencats tots els fanals de la Plaça Catalunya, els quals ja havien estat reparats fa un parell d’anys a causa d’haver estat destrossats en aquella ocasió.

Igualment, fa unes tres setmanes algú va trencar tota la il·luminació del passeig que va des de l’ermita de Sant Roc a la Sala de Vetlla. I amb un parell de dies de diferència, van forçar la porta del local dels joves i van robar material que allí s’hi guardava.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que els actes de vandalisme, que es repeteixen any rere any, suposen una despesa d’uns 20.000 euros anuals al consistori. L’alcaldessa, també ha informat que  l’Ajuntament rep darrerament moltes queixes de veïns a causa dels excrements de gos que hi ha als carrers i places, per la qual cosa el consistori està elaborant una ordenança que contemplarà sancions als propietaris de gossos que no recullin els excrements de la via públicafinalitza Meseguer.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement