El Palau d’Anglesola torna a convertir-se en aparador de referència dels Playmobil

La tercera edició de la mostra Playmopalau incrementa la superfície d’exposició i els diorames participants

Presentació trecera Fira de Clicks del Palau ©JosepAPérez
photo_camera Presentació trecera Fira de Clicks del Palau ©JosepAPérez

El col·lectiu de joves Playmopalau, del Palau d'Anglesola va presentar aquest divendres la tercera edició de la Fira de Clicks, un certament que en l’edició anterior va reunir més de 2.500 visitants, i que enguany espera poder arribar als 3.000.

L’alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells va explicar que la fira creix de la mateixa manera que creixen els seus impulsors, l’Arnau, el Joel i l’Aran tres estudiants de secundària apassionat dels Playmobil. El consistori facilita enguany més superfície, fins al 2.000 metres quadrats d’exposició per tal d’acollir totes les activitats organitzades. Balcells va assegurar que el consistori se sent satisfet, ja que durant els dies 17 i 18 de setembre el municipi del Pla d’Urgell tornarà a ser el centre del Playmobil de Ponent.

Primera edició de la  Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérez
Primera edició de la Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérez

Per la seva banda Arnau Balcells, membre de l’organització va afirmar que enguany es presentaran setze diorames, alguns d’ells amb efectes especials com el maping. Per altra banda, també es torna a convocar el concurs busca el click, així com el concurs de fotografia i diorames dedicats als racons del Pla d’Urgell.

Durant els dies 17 i 18 també estaran presents en el recinte del Pavelló poliesportiu, quatre establiments de venda de clicks, i accessoris per als col·leccionistes. Les escoles i els infants i joves del Palau i del Pla d’Urgell també participaran en la mostra amb petits diorames de la seva creació.

En el recinte també s’instal·laran atraccions, i és duran a terme tallers per al públic familiar. El preu per accedir al recinte serà de dos euros.  

Comentaris