El Palau d'Anglesola consolida el 'Consellet' com a eix dinamitzador juvenil

Des del nou web els membres del consell divulgaran les activitats i compartiran inquietuds i experiències amb la resta de joves del municipi
Els membres del Consellet del Palau d'Anglesola ©Consellet
photo_camera Els membres del Consellet del Palau d'Anglesola ©Consellet

La passada setmana el Consell de Participació Adolescent va presentar el seu web, una eina amb la qual es consolidava el col·lectiu de joves del Palau d'Anglesola. La nova plataforma l'han desenvolupat els joves del municipi, assessorats pel regidor d'Educació, Comunicació i Noves Tecnologies, Jordi Martínez. Durant sis mesos els membres del Consellet han treballat el disseny sobre WordPress, han preparat els continguts i han experimentat el treball dels dominis en la xarxa. 

Presentació del web del Consellet del Palau d'Anglesola ©Consellet
Presentació del web del Consellet del Palau d'Anglesola ©Consellet

Des del nou web els membres del consell divulgaran les activitats i compartiran inquietuds i experiències amb la resta de joves del municipi. Segons explica Arnau Balcells el Consellet, va iniciar la trajectòria l'any 2019 i actualment en formen part una quinzena de nois i noies entre els 12 i 17 anys. La voluntat és que amb el nou web es puguin incorporar més joves al projecte per tal de poder dinamitzar les activitats socials, culturals i de lleure del municipi. 

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola va cedir un espai en l'edifici consistorial, per tal que el Consellet disposes d'una seu, i també va incorporar a la Miriam Solé i la Montse Rodríguez com a educadores. Des del col·lectiu adolescent s'organitzen activitats com el torneig de futbol sala, l'EscapeRoom de Festa Major, i també participaran en el projecte de ràdio del Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Comentaris