La piscina coberta obre temporada el 21 de setembre amb més cursets i el Fitness Plus

La instal·lació de Mollerussa, que compta amb 350 abonats, ofereix natació escolar i diferents programes de salut com el de reeducació postural o el de matronatació

Els cursos s'engegaran com és tradicional l'1 d'octubre
photo_camera Els cursos s'engegaran com és habitual l'1 d'octubre

La piscina municipal coberta de Mollerussa obrirà portes de nou per al bany lliure a partir de dilluns vinent dia 21 de setembre per tal de donar servei al voltant de 350 abonats que té la instal·lació tot i que la nova temporada de cursets s’iniciarà, com és habitual, l’1 d’octubre. L’oferta d'aquests s'incrementa enguany amb un més i s'oferiran un total de 74.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor d’Esports, Bernat Díaz, han presentat aquest dimarts la nova temporada que com a novetat incorpora el programa Fitness Plus per adults donada la bona acollida que va tenir aquesta activitat engegada aquest estiu i que permet tenir en un paquet únic totes les activitats que ofereix la piscina com són natació de manteniment, Aquapower, Aquafit, Aquagym i Aquaeròbic i adaptar-les a les seves necessitats d’entrenament setmanalment.Valoracio Piscina RECURSO

També se seguirà amb la natació escolar i els programes de salut com el de reeducació postural o el de matronatació.

Pel que fa a la temporada d’estiu es va tancar amb un increment del 21% dels usos respecte a l’estiu passat, una dada que l’alcalde ha vinculat a la climatologia favorable dels mesos de juny i juliol i que també ha propiciat que hi hagi hagut un increment del 19% pel que fa als abonaments emesos i del 6%  de les entrades venudes. 

Els usuaris de les piscines d'estiu demanen per a l'any que ve més ombres i mobiliari urbà, així com fil musical

L’alcalde ha fet referència a les dades extretes de l’anàlisi de les enquestes de satisfacció als usuaris de la instal·lació, que s’ha fet per segon any consecutiu. Segons Solsona, de les 135 enquestes analitzades en resulta una valoració global de la instal·lació de 4,05 sobre 5, dada que denota un increment respecte a la de l’estiu anterior que va ser del 3,7. Els usuaris han valorat positivament també la instal·lació d’un rellotge i de les malles de protecció de les tanques, i han suggerit la possibilitat d’incorporar més ombres i mobiliari urbà de cara a la temporada vinent així com fil musical.

Els aspectes millor considerats pels usuaris  han estat els cursets i els monitors dels mateixos així com el personal de la taquilla i l’activitat del Fitestiu. Pel que fa als pitjor valorats, segueixen sent la neteja dels serveis i la seguretat. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que a través de l’equip de Mediació i Prevenció Comunitària s’ha expulsat definitivament 5 menors que es van veure involucrats en diferents robatoris a les instal·lacions i que 10 més han estat expulsat durant la temporada per un període superior als 3 dies, menors amb els quals s’ha fet un treball d'intervenció tant individual com familiar. Així mateix, l’equip de socorristes també ha expulsat 29 joves per períodes inferiors als tres dies per vulnerar les normes d’utilització de les instal·lacions. 

Comentaris