Castellnou de Seana i Fondarella arrenquen les activitats solidàries amb la Marató de TV3

Un Bingo solidari a Castellnou de Seana i una degustació de 'montaditos' a Fondarella donen el tret de sortida a les iniciatives solidàries al Pla d'Urgell

Bingo per la Marató de TV3
photo_camera Dues-centes persones participen en el Bingo per la Marató de TV3 a Castellnou de Seana

Les dones de Fondarella preparen els 'montaditos, pel sopar solidariCastellnou de Seana va organitzar el tradicional Bingo solidari aquest diumenge, una iniciativa que impulsa l'Associació de Dones del municipi del Pla d'Urgell, per col·laborar amb la Marató de TV3. Al voltant de dues-centes persones van assistir a l'acte en el qual els premis van ser articles cedits pels establiments i empreses de la comarca. La iniciativa va recollir 950 euros que serviran per col·laborar en la recerca de l'Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Per altra banda Fondarella va aprofitar el concert de Gospel que va dur a terme el grup VEUS.KAT, i que impulsava l'Institut d'Estudis Bingo per la Marató de TV3Ilerdencs de la Diputació de Lleida, per afegir un sopar solidari, amb la participació de les entitats del municipi. El sopar va consistir en un assortit de 'barquetes'. L'Associació de Dones, l'AMPA de l'escola minyons d'Urgell, i l'associació de la Gent Gran van col·laborar amb la iniciativa. L'acte va recollir 597 euros.

Fondarella continuarà les activitats nadalenques el 17 de desembre amb ESCALA EN HI-FI i sopar d'entrepà de llonganissa + beure organitzat per totes les associacions. El dia 18 de desembre mercat de segona mà i xocolata amb coca organitzat per l'associació de dones i el dia 21, amb Festival de Nadal de l'escola Minyons d'Urgell amb sorteig de regals organitzat per l'AMPA de l'escola.

Comentaris