La jornada solidària inclourà els concerts de La Reixa, Fa1na i Miraima

Les activitats es faran durant tot el dia a la plaça del Poal
photo_camera Les activitats es faran durant tot el dia a la plaça del Poal

Un col·lectiu de jovent del Poal, sota el nom de Poal Solidari ha organitzat una jornada reivindicativa per al dissabte 6 d'octubre. Es tracta de sensibilitzar a veïns i públic visitant de la situació dels refugiats sahrauís que es troben en els campaments de l'Aaiún, Awserd, Smara, Dajla i Tinduf, i recaptar fons per a projectes de cooperació humanitària. Durant tot el dissabte es faran actes a la plaça del Poal.

El Jovent ha organitzat una jornada sociocultural, en la que també es pretén donar dinamisme i fomentar la convivència en el municipi

Poal SolidariLa jornada s'iniciarà amb una xocolatada popular, i activitats per la mainada, gegants, grallers, tabals, pallassos, plantada de les haimes, vermut musical amenitzat per la banda local Recobery, entre altres. En la jornada hi participarà Leibi Siid, un refugiat sahrauí que explicarà com és la vida en els campaments, d'Algèria o Mauritània. També hi haurà el testimoniatge dels cooperants Marta Fernández i Eduard Solanes, que han treballat en els camps de refugiats, i el públic podrà formular preguntes.

Les activitats es complementaran amb jocs pedagògics, i la confecció d'un mural commemoratiu de la jornada. Es farà un dinar solidari al preu de 15 euros que servirà per col·laborar amb els refugiats.

La jornada clourà amb els concerts de les bandes La Reixa, Fa1na i les cantautores Miraima, a partir de les onze del vespre.

Comentaris