El Poal recupera el sentiment de germanor de la Festa dels Fills del Poble amb música, còctels i un vídeo de record

L'edició va presentar el vídeo "L'abans i l'ara" on es mostra un fotorecull del pas del temps del poble amb fotografies antigues i actuals capturades amb dron
photo_camera Vídeo "L'abans i l'ara" de la 5a edició de la Festa dels Fills del Poal ©AjPoal

El municipi plaurgellenc del Poal va celebrar el passat 24 de setembre la 5a edició de la Festa dels Fills del Poble, després de no haver-la pogut celebrar el 2020 a causa de la inesperada pandèmia. 

La Festa dels Fills del Poble se celebra al Poal cada quatre anys des del 2004 amb la intenció de reunir totes les persones nascudes a la vila, tant si encara hi viuen com si no com a sinònim de germanor

Paella pel dinar popular de la 5a Festa dels Fills del Poble al Poal ©AjPoal
Paella pel dinar popular de la 5a Festa dels Fills del Poble al Poal ©AjPoal

La festa va començar a les 11.00 hores del matí amb un itinerari de paradetes artesanes que es va instal·lar a la plaça major de la vila per tal de mostrar el producte local. A les 13.00 hores del migdia es va rebre els assistents amb un còctel de benvinguda i a les 14.00 hores es va celebrar una paellada popular que va acollir un total de 220 persones. L'esdeveniment també va comptar amb un espai infantil d'inflables de 16.00 hores a 19.00 hores de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre, l'església del poble es va ambientar amb els cants del Cor de Bellvís Banaha.

Durant la celebració es va sortejar una pintura dedicada als fills del poble a càrrec de l'artista Josep Aragonès, qui també va tenir l'honor d'exposar les seves pintures a Cal Castell durant tot el dia. Per acabar la cerimònia de germanor, l'alcalde de la vila va enviar pel whatsapp i a les xarxes socials de l'Ajuntament el vídeo "L'abans i l'ara", on es mostra el pas dels anys del poble del Poal mitjançant fotografies antigues i actuals capturades amb dron.

Fotografia de la gent entaulada al dinar de germanor de la 5a Festa dels Fills del Poble al Poal ©AjPoal
Fotografia de la gent entaulada al dinar de germanor de la 5a Festa dels Fills del Poble al Poal ©AjPoal

Comentaris